Bab is wegens vakantie van 18-09 t/m 06-10 gesloten.
Behandeling van aanvragen, e-mails en opdrachten die in deze periode vallen, worden vanaf week 41 hervat.

CONTACT

E-mail

info@belastingadviesbuitenland.nl

Waarom staat er geen telefoonnummer vermeld?

Bab werd dagelijks overspoeld met telefoontjes van niet potentiƫle klanten. Door het telefoonnummer niet direct beschikbaar te maken, voorkomt Bab dat deze hoge kosten aan de klant moeten worden doorberekend. Door het maken van gerichte belafspraken, kan Bab haar tijd en aandacht volledig op uw opdracht richten.

Lees verder hoe u een belafspraak kunt inplannen.

Gratis telefonisch intakegesprek

Wanneer u een offerte aanvraagt, zal Bab in veel gevallen persoonlijk contact met u opnemen. Indien u een uitnodiging ontvangt voor een telefonisch intakegesprek, zal deze kostenloos zijn. De voorwaarde is dan wel dat u over een Nederlands telefoonnummer beschikt. Heeft u geen Nederlands nummer dan zal Bab een alternatief aanbieden.

Telefonisch consult

Wanneer u zonder uitnodiging van Bab een telefonisch consult wilt aanvragen, dan kunt u via info@belastingadviesbuitenland.nl een belverzoek indienen. Voor het consult worden kosten in rekening gebracht. De belafspraak zal pas na betaling van de factuur worden ingepland. Als alternatief kunt u via onderstaande knop online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

Let op!! Het consult zal dienen als intake of oriƫntatiegesprek. Er wordt niet inhoudelijk op de zaak ingegaan.

You cannot copy content

Upload geslaagd

Scroll naar boven