CONTACT

E-mail

info@belastingadviesbuitenland.nl

Waarom staat er geen telefoonnummer vermeld?

Bab werd dagelijks overspoeld met telefoontjes van niet potentiële klanten. Door het telefoonnummer niet direct beschikbaar te maken, voorkomt Bab dat deze hoge kosten aan de klant moeten worden doorberekend. Door het maken van gerichte belafspraken, kan Bab haar tijd en aandacht volledig op uw opdracht richten.

Lees verder hoe u een belafspraak kunt inplannen.

Gratis telefonisch intakegesprek

Wanneer u een offerte aanvraagt, zal Bab persoonlijk contact met u opnemen. Indien u een uitnodiging ontvangt voor een telefonisch intakegesprek, zal deze kostenloos zijn. De voorwaarde is dan wel dat u over een Nederlands telefoonnummer beschikt. Heeft u geen Nederlands nummer dan zal Bab een alternatief aanbieden.

Telefonisch spreekuur voor lopende opdrachten

Wanneer u een lopende opdracht hebt, kunt u een belverzoek indienen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Het telefonisch spreekuur vindt plaats op dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 en 11.00 uur.

Bab is momenteel bezig met het opzetten van een online planner in het klantenportaal. Voor nu kunt u gebruik maken van info@belastingadviesbuitenland.nl. Vermeld de verzoekdatum, omschrijving, uw naam, telefoonnummer en opdracht.

Telefonische offerte of kennismaking

Wilt u zonder lopende opdracht of uitnodiging een telefonische offerte of kennismaking aanvragen, dan kunt u via info@belastingadviesbuitenland.nl een belverzoek indienen. Voor het telefoongesprek worden kosten in rekening gebracht. De belafspraak zal pas na betaling van de factuur worden ingepland. Als alternatief kunt u via onderstaande knop online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

Let op!! Tijdens het gesprek kunt u vragen stellen en uw situatie uitleggen. Er wordt niet inhoudelijk op de zaak ingegaan.

You cannot copy content

Upload geslaagd

Scroll naar boven