duimpje op

Reviews

Wat vinden onze klanten van Bab – belastingadviesbuitenland.nl & migratieadvies.nl

Emigreren naar Zwitserland

14 maart 2024

Annet heeft ontzettend goed advies geleverd m.b.t. belastingaangiftes en belangrijke aandachtspunten.

Niels
Verified

Prettig gesprek met een duidelijk antwoord op onze vragen

6 februari 2024

Als je plannen hebt om te emigreren komt er zoveel op je af, en dan is het fijn als je met iemand kunt sparren die het overzicht bewaard en die je wegwijs maakt op belastinggebied. Daarnaast hebben wij veel bruikbare tips gekregen m.b.t. emigratie en zijn wij op zaken gewezen waar we (nog) geen rekening mee hadden gehouden. Kortom een fijn en helder gesprek waarin al onze vragen zijn beantwoord, en wij de volgende stap kunnen maken. Mochten wij in de toekomst weer vragen hebben, dan nemen we zeker contact op met Bab (Annette).

Emigreren naar Suriname

Ruud en Dianne
Verified

Prettige en deskundige wijze

11 januari 2024

Annet Stoker heeft niet alleen de vragen die ik had rondom emigreren naar Hongarije uitstekend beantwoord, zij heeft mij ook op een aantal zaken gewezen waar ik niet aan gedacht had. Kortom, ik ben uitermate tevreden over de prettige en deskundige wijze waarop ze mij geholpen heeft. Ik zal in de toekomst graag weer van haar diensten gebruik maken.

Migratie: Nederland – Hongarije

Belder

Annet was altijd snel beschikbaar

4 december 2023

Zodra ik Bab tegenkwam en las over Annet en haar ervaring over belastingadvies voor gemigreerde, voelde het als een passende match. Het eerste contact met Annet bevestigde dit. Met mijn gebrek aan kennis over belasting voor Nederlanders wonende in het buitenland, was het geruststellend dat Annet altijd snel beschikbaar was voor verduidelijking. Ik heb een positieve ervaring gehad met Bab en ga zeker weer gebruik maken van Annet’s services het komende jaar.

Land: Malta

Marike B.

Ik ben voorzien van alle informatie die ik nodig heb voor emigratie

27 november 2023

Fijn gesprek met Annet. Eerst een korte introductie om mijn situatie te begrijpen en dan de juiste informatie verstekken. Alle vragen zijn welkom en het gesprek heeft geen gehaaste toon, er wordt naar je geluisterd. Ik ben voorzien van alle informatie die ik nodig zou hebben bij een emigratie. Bedankt Annet!

Land: Emigratie Bulgarije

Anoniem

You cannot copy content

Scroll to Top