Belastingaangifte M-formulier door Bab - Belastingadvies buitenland

Bab – belastingadviesbuitenland.nl

Diensten en tarieven

De online belastingadviseur voor in het buitenland

Bab is wegens vakantie van 18-09 t/m 06-10 gesloten.
Behandeling van aanvragen, e-mails en opdrachten die in deze periode vallen, worden vanaf week 41 hervat.

Bab – belastingadviesbuitenland.nl regelt uw Nederlandse belastingaangifte. Zij biedt wereldwijd professioneel en persoonlijk advies met betrekking tot migratie, wonen, werken, pensioen en overheid. Bab staat altijd voor u klaar, zelfs online. Zo kunt u al uw Nederlandse belastingzaken eenvoudig vanuit het buitenland regelen.

Lees meer over Bab

Diensten en Tarieven

Formulieren en online belastingaangifteTarieven
incl. BTW
M-formulier ¹²€119,-
C-formulier ¹²€109,-
P-formulier ¹²
Met fiscaalpartner
€89,-
€149,-
NiNbiOpgaaf wereldinkomen€54,-
Aangifte laten controleren ¹²formulier
tarief
Nazorgpakket€35,-
¹ hypotheek / koopwoning
Toeslag per formulier
€25,-
² Inbegrepen bij uw belastingaangifte
– Administratiekosten
– Digi-D machtiging
– Uitstel aanvragen*
– Email en telefooncontact (fair policy)**
– Beantwoorden van vragen m.b.t. de opdracht
Prijs
inbegrepen
Persoonlijk advies en overige dienstenTarieven
incl. BTW
Persoonlijk advies (e-mail)
– Emigreren / immigreren
– Wonen en werken in buitenland
– Studeren in buitenland
– AOW
– Pensioen
– Uitkering
– Toeslagen (wijzigen, aanvragen, stopzetten)
– Bezwaarschriften
– Uitstel aanvragen
– Overige diensten
Uurtarief
€54,50
Telefonisch advies
Persoonlijk advies telefonisch behandeld
Lees meer…
Prijs op
aanvraag
Migratie oriëntatiegesprek
– Advies bij emigreren naar het buitenland
– Advies bij migratie naar Nederland
Lees meer…
Prijs op
aanvraag
Belafspraak op uitnodiging
Wanneer Bab u benadert en bij lopende opdrachten**
gratis
Belafspraak op verzoek
Let op, er wordt tijdens het gesprek geen opdrachten behandeld. Duur maximaal 15 min.
– Telefonische offerte
– Intake
– Kennismaking
€39,50

* Tijdig aanvraag van eerste uitstel is niet gegarandeerd indien de verloopdatum van de aangifte minder dan 5 werkdagen bedraagt op het moment van ontvangst van betaling, uw gegevens en bevestiging van de Digi-D machtiging. Alleen bij de prijs inbegrepen indien dit om een eerste uitstel en niet om een verlate uitnodiging gaat.

** Telefooncontact is alleen mogelijk op afspraak en voor Nederlandse nummers. Indien u over een niet Nederlands telefoonnummer beschikt zal Bab een gratis alternatief aanbieden of extra kosten in rekening brengen. Er geldt een ‘fair use policy’ voor belverzoeken en het stellen van vragen per e-mail.

Geen (verborgen) kosten achteraf

Bab werkt op crediet basis en afgesproken tarief
Dit betekend dat uw zaak na betaling van de factuur in behandeling wordt genomen. Bovendien zijn er geen verborgen kosten of extra rekeningen achteraf. Dat scheelt Bab tijd en u geld. Zo houdt Bab de prijs laag en op die manier weet u wat u te wachten staat, wel zo fijn.

Alle prijzen zijn inclusief btw en administratiekosten
Wilt u meer inzicht over de opbouw van de tarieven, onder FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen.

In het onderstaande overzicht vindt u alle diensten en tarieven van Bab. Staat er niet bij wat u zoekt, dan kunt u mailen naar: info@belastingadviesbuitenland.nl

Informatie over de diensten

Nazorg

Wanneer u gebruik maakt van nazorg, dan zorgt Bab ervoor dat u zeker weet dat uw aangifte correct wordt behandeld.

De belastingdienst is een groot orgaan met diverse afdelingen en adresseringen. Veel van de documenten worden nog met de hand gecontroleerd. Voor de berekening van de aangifte moeten documenten en formulieren naar verschillende afdelingen van de belastingdienst worden verzonden.

Daarom is het belangrijk om te controleren of alle gegevens goed ontvangen zijn en daadwerkelijk aan uw aangifte gekoppeld. Als dit niet het geval is kan het zo gebeuren, dat u in plaats van geld terug te ontvangen een naheffing krijgt van enkele tientjes tot duizenden euro’s.

Wat zit in het nazorgpakket?

  • Bab controleert of alle formulieren en documenten op de juiste afdeling zijn ontvangen.
  • Na drie maanden zal Bab navraag doen of alle documenten in de berekening zijn meegenomen.
  • Wanneer een document niet wordt meegenomen in de berekening zal Bab een bezwaarschrift voor u opstellen met het verzoek dit als nog te doen.
  • Wanneer Bab een bezwaarschrift voor u opstelt, wordt deze per e-mail aan u verzonden. Vervolgens kunt u deze uitprinten ondertekenen en opsturen naar de juiste afdeling of persoon bij de belastingdienst.
  • Indien er een bezwaarschrift is verzonden, zal Bab wederom een controle uitvoeren.
  • Pas als u de voorlopige aanslag heeft ontvangen waarin alle documenten voor de berekening in uw aangifte worden meegenomen, rondt Bab de opdracht af.
  • Vanaf nu is het geduldig wachten op de definitieve aanslag.

De prijs voor nazorg is alleen geldig indien deze direct met het aangifteformulier wordt meebesteld. In alle andere gevallen zal het uurtarief worden berekend.

Definitieve en voorlopige aanslag

Ongeveer drie maanden na het indienen van de belastingaangifte kunt u de voorlopige aanslag verwachten. Let op!! deze is niet definitief. Afhankelijk van de drukte bij de belastingdienst kan het tot maximaal drie jaar duren voordat u de definitieve aanslag krijgt.

Digitale aangifte

Uw opdracht wordt digitaal behandelt. In veel gevallen is hiervoor een Digi-D machtiging nodig. Bab regelt dit voor u. Deze dienst is bij uw belastingaangifte inbegrepen.

Wat is een Digi-D machtiging?

Met een Digi-D machtiging geeft u toegang aan derden tot specifieke overheidstaken. Hiermee kan bijvoorbeeld Bab – Belastingadvies buitenland uw aangifte behandelen terwijl al uw andere gegevens afgeschermd blijven. De machtiging kan ten alle tijden door u worden ingetrokken.

Geef nooit uw eigen Digi-D!

Wat iemand u ook probeert wijs te maken, geef nooit uw eigen Digi-D code. Dit is nergens voor nodig. Wanneer u dit wel doet, geeft u de persoon toegang tot al uw gegevens bij de overheid en andere instanties. Met alle gevolgen van dien.

Als u de persoon vertrouwt, kunt u deze via Digi-D tijdelijk laten machtigen voor een specifieke overheidstaak. Hierdoor blijven al uw overige gegevens veilig afgeschermd. De machtiging kan ten alle tijden worden ingetrokken.

Verzenden van (bezwaar)schrift, document of bewijsstuk

Documenten en geschriften die door Bab zijn opgemaakt, worden inclusief de juiste adressering per e-mail toegezonden. U hoeft ze alleen nog maar uit te printen, ondertekenen en per post op te sturen. Wanneer het opmaken van een geschrift of document niet in het pakket zit, worden hiervoor (extra) kosten in rekening gebracht.

Het delen en verzenden van geschriften, documenten en bewijsstukken gaat via het versleutelde domein van belastingadviesbuitenland.nl, wel zo veilig.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit overgedragen aan derden. Uitzondering hierop zijn de instanties die betrekking hebben op uw zaak.

Wanneer Bab uw belastingaangifte doet, heeft u ten alle tijden inzage op de gegevens via uw account bij de belastingdienst.

Let op!
Wijzig nooit gegevens nadat u de belastingaangifte aan Bab hebt overgedragen

Na afronding van de opdracht, wordt u ingelicht. Tenzij anders aangegeven, zullen hierna de door u aangeleverde documenten na verloop van de wettelijke termijn vernietigd worden.

Contact

E-mail: info@belastingadviesbuitenland.nl

logo Bab - Belastingadvies buitenland

De online belastingadviseur, ook vanuit het buitenland.

You cannot copy content

Upload geslaagd

Scroll naar boven