Belastingaangifte M-formulier door Bab - Belastingadvies buitenland

Bab – Belastingadvies buitenland

Diensten en tarieven

De online belastingadviseur ook vanuit het buitenland

Wat kan Bab voor u betekenen?

Bab – belastingadvies buitenland biedt professioneel en persoonlijk advies met betrekking tot migratie, pensioen en overheid. Bab staat altijd voor u klaar, zelfs online. Zo kunt u al uw Nederlandse belastingzaken eenvoudig vanuit het buitenland regelen.

Lees meer over Bab

Geen (verborgen) kosten achteraf

Bab werkt op crediet basis en afgesproken tarief. Dit betekend dat uw zaak na betaling van de factuur in behandeling wordt genomen. Bovendien geen verborgen kosten of hogere rekeningen achteraf. Dat scheelt Bab tijd en u geld. Op die manier weet u wat u te wachten staat, wel zo fijn!

In het prijsoverzicht vindt u de diensten van Bab. Staat er niet bij wat u zoekt dan kunt u emailen naar: info@belastingadviesbuitenland.nl

Tarieven geldig tot 1 mei 2023

DienstenTarieven
M-formulier €99,-
C-formulier €99,-
P-formulier €65,-
NiNbi – Opgaaf wereldinkomen€35,-
Aangifte herberekenen.formulier
tarief
Pluspakket*
Maak van uw aangifte een all in service
– Uitstel aanvragen*
– Digi-D machtiging
– nazorg
€35,-
Digi-D machtiging.€7,50
Nazorg.€30,-
Uitstel aanvragen.*€20,-
Persoonlijk advies en overige diensten
Tarief per uur
– Emigreren
– AOW
– Pensioen
– Uitkering
– Toeslagen (wijzigen, aanvragen, stopzetten)
– Bezwaarschriften
– Overige diensten
€37,50

Tarieven zijn inclusief BTW en administratiekosten, exclusief verzenden van poststukken.
*
Tijdig aanvraag van uitstel is niet gegarandeerd indien de verloopdatum van de aangifte minder dan twee weken bedraagt op het moment van ontvangst van betaling en gegevens.

Diensten en informatie

Definitieve en voorlopige aanslag

Ongeveer drie maanden na het indienen van de blastingangifte kunt u de voorlopige aanslag verwachten. Let op!! deze is niet definitief. Afhankelijk van de drukte bij de belastingdienst kan het tot maximaal drie jaar duren voordat u de definitieve aanslag krijgt.

Nazorg

De belastingdienst is een groot orgaan met veel afdelingen en adressering. Veel van de aangiftes worden nog met de hand gecontroleerd. Voor de berekening van de aangifte moeten diverse documenten naar verschillende afdelingen van de belastingdienst worden verzonden.

Daarom is het belangrijk om te controleren of alle documenten goed ontvangen zijn en daadwerkelijk aan uw aangifte gekoppeld. Als dit niet het geval is kan het zo gebeuren, dat u in plaats van geld terug te ontvangen een naheffing krijgt van enkele tientjes tot duizenden euro’s.

Wanneer u gebruik maakt van nazorg, dan zorgt Bab ervoor dat u zeker weet dat uw aangifte correct wordt behandeld.

Wat zit in het nazorgpakket?

  • Bab controleert of alle formulieren en documenten op de juiste afdeling zijn ontvangen.
  • Na drie maanden zal Bab navraag doen of alle documenten in de berekening zijn meegenomen.
  • Wanneer een document niet wordt meegenomen in de berekening zal Bab een bezwaarschrift voor u opstellen met het verzoek dit als nog te doen.
  • Wanneer Bab een bezwaarschrift voor u opstelt, wordt deze per e-mail aan u verzonden. Vervolgens kunt u deze uitprinten ondertekenen en opsturen naar de juiste afdeling of persoon bij de belastingdienst.
  • Indien er een bezwaarschrift is verzonden, zal Bab wederom een controle uitvoeren.
  • Pas als u de voorlopige aanslag heeft ontvangen waarin alle documenten voor de berekening in uw aangifte worden meegenomen, rondt Bab de opdracht af.
  • Vanaf nu is het geduldig wachten op de definitieve aanslag.

Digitale aangifte

Over het algemeen zal Bab uw belastingaangifte en overige zaken digitaal behandelen. In veel gevallen moet u hiervoor een Digi-D machtiging aanvragen. Geef nooit uw eigen Digi-D!

De aanvraag van de Digi-D machtiging kunt u ook door Bab laten doen. Dan krijgt u een link toegestuurd waarmee u de machtiging kunt inzien en bevestigen.

Wat is een Digi-D machtiging?

Met een Digi-D machtigingen geeft u toegang aan derden tot specifieke overheidstaken. Hiermee kan bijvoorbeeld Bab – Belastingadvies buitenland uw aangifte behandelen terwijl al uw andere gegevens afgeschermd blijven. De machting kan ten alle tijden worden ingetrokken.

Geef nooit uw eigen Digi-D!

Wat iemand u ook probeert wijs te maken, geef nooit uw eigen Digi-D code. Dit is nergens voor nodig. Als u dit wel doet, geeft u de persoon toegang tot al uw gegevens bij de overheid en andere instanties. Met alle gevolgen van dien.

Als u de persoon vertrouwt, kunt u deze via Digi-D eenmalig laten machtigen voor een specifieke overheidstaak. Hierdoor blijven al uw overige gegevens afgeschermd en veilig. De machtiging kan ten alle tijden worden ingetrokken.

U kunt de code zelf aanvragen of dit door Bab laten doen. Heeft u een nazorgpakket dan is deze service inclusief.

Verzenden van (bezwaar)schrift, document of bewijsstuk

Over het algemeen worden aan u documenten en schriften die door Bab zijn opgemaakt, inclusief de juiste adressering per e-mail toegezonden. U hoeft ze alleen nog maar uit te printen en per post op te sturen. Wanneer het opmaken van een schrift of document niet in het pakket zit, worden hiervoor (extra) kosten in rekening gebracht.

U kunt ervoor kiezen om documenten door Bab per briefpost te laten versturen. Dit wordt aangetekend vanuit het kantoor in Zweden gedaan. Indien van toepassing krijgt u een kopie van het verzendbewijs per e-mail toegestuurd. Let op!! Hieraan zijn extra verzend- en administratiekosten verbonden.

Het digitaal verzenden van schriften, documenten en bewijsstukken gaat via het ssl versleutelde domein van belastingadviesbuitenland.nl Wel zo veilig.

Wat gebeurd er met mijn gegevens?

Al uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet overgedragen aan derde met uitzondering van de belastingdienst en betrokken instanties.

Wanneer de aangifte digitaal geschiedt, heeft u ten alle tijden inzage op de gegevens via uw account bij de belastingdienst. Als de aangifte schriftelijk is gedaan, dan ontvangt u een fotokopie per email.

Na afronding van de opdracht, wordt u ingelicht. Tenzij anders aangegeven, zullen hierna de door u aangeleverde documenten na verloop van de wettelijke termijn vernietigd worden.

Contact

E-mail: info@belastingadviesbuitenland.nl

logo Bab - Belastingadvies buitenland

De online belastingadviseur, ook vanuit het buitenland.

Bron: belastingdienst.nl

You cannot copy content

Upload geslaagd

Scroll naar boven